Postanite event-tehničari Zagreb - Radionica od 04.09.2025

Postanite event-tehničari Zagreb. Obrazovanje za tonskog tehničara na Akademija Media

Prijavi se

Pregled

Činjenice

Razdoblje tečaja:4 dana od 04.09.2025raspored u koordinaciji sa sudionicima
Lokacija:biti će potvrđeno početni plan
Troškov:1050.- Eura (moguće djelomično plaćanje) Pogledajte obavijest o trošku. Ovaj tečaj ispunjava uvjete.Kliknite ovdje za više informacija o financiranju.
Sati / Obrazac: 34 jedinice1x tjedno
Sudionici:4 - max. 8 polaznikaTo je osnovno znanje tehnologije, po mogućnosti obuka o zvučnom inženjerstvu na zajedničkim institutima, Diploma "certificiranog tontehničara" Akademije Media

Radionica event-tehnike Akademije Media Zagreb daljnja je obuka i dodatna kvalifikacija za tonske tehničare. Opušteno učenje tonskog tehničara u studiju omogućuje pogreške i nudi vrijeme za isprobavanje i provođenje onoga što je naučeno u praksi. Nakon toga, međutim, prvi poslovi obično se nalaze u Live području. Radionica event-tehnike Zagreb nudi diplomantima obuke tonskog tehničara, kao i naprednim početnicima priliku da se okušaju u event-tehnici i kvalificiraju se za event industriju. Polaznici uče što je potrebno za zvuk publike – bilo u dvorani ili na otvorenom, planiranje koncerata uživo, upravljanje pozornicom, mikrofoni, provjera zvuka do FOH-a i miksanje monitoringa. To vam omogućuje da uđete u industriju koja početnicima nudi najbolje mogućnosti zapošljavanja. Radionica završava koncertom uživo na lokaciji događaja u Zagreb.

Sadržaj

Radionica event-tehničara Zagreb održava se 4 dana u razdoblju od oko šest tjedana. Sudionici će se korak po korak upoznati s tehnologijom eventa. Počevši od upravljanja pozornicom i sigurnosti, kao i organizacijskih izazova događaja do tema linijske i zvučne provjere. Nakon toga raspravljat će se o temi live mixing konzole, kao i specifičnim mikrofonima u prostoru uživo. Drugi važan fokus je dimenzioniranje PA, sistemske tehnologije kao i svjetla i radija te, na kraju, ali ne i najmanje važno, komunikacija s glazbenicima.
Na kraju tečaja održat će se događaj s nekoliko bendova, koji će provoditi sudionici. Svaki sudionik preuzima sve zadatke live tehničara na ovom koncertu. Za sudjelovanje na ovoj radionici potrebno nam je osnovno znanje akustike, mikrofona, tehnologije provodljivosti i konzola za miksanje. Polaznici Akademije Media za obuku inženjera zvuka imaju odgovarajuća prethodna znanja.

Plan tečaja

1. tjedan Modul 1 Vrijeme Sati
Uvod, pravno, upravljanje pozornicom, sigurnost,planiranje, pozornica, linija i zvučna provjera10:00-18:008h
2. tjedanModul 2
Utorak mix konzola mix, FOH mix, monitor mix, dodjela kanala, mikrofon, podešavanje i mikrofonija u monitorima.10:00-18:008h
3. tjedanModul 3
Utorak planiranje i dimenzioniranje PA, sustavi zvučnika, tehnologija sustava, kontroler, radio, audio mreže, desno 10:00-18:008h
4. tjedanModul 4
Utorak ozvučavanje koncerta uživo14:00-24:008h

Vaše beneficije

Event-tehničari rade u tvrtkama za iznajmljivanje zvučnih sustava, tvrtkama za događaje, lokacijama događaja ili kao neovisni event-tehničari.
Sudionici radionice o event-tehnici dobivaju osnovni uvid u industriju uživo, stječu vještine za preživljavanje u event-tehnici kao FOH mikser, monitor mikser, backliner i još mnogo toga i na kraju profesionalno vježbaju. Mogućnost planiranja, pripreme i miksanja kompletnog koncerta s nekoliko bendova pred malom publikom pod vodstvom trenera nudi praktično učenje koje je jedinstveno u ovom obliku. Sve to čini radionicu event-tehnike bitnom vezom između obuke tontehničara u studiju za snimanje i praktične primjene u event-tehnici. Savršena kvalifikacija za vašu karijeru u event industriji u Zagreb!

Zašto učiti event-tehniku u Akademije Media?

Zahtjevi:Osnovno znanje ton-tehničara, po mogućnosti obuka za tehniku zvuka na zajedničkim institutima, Akademija Media "certificirani sound inženjer" Diploma
Treneri: Iskusni event-tehničari s dugogodišnjim iskustvom i odgovarajućim referencama
Diploma:Teza (Live Konzert) i Potvrda o sudjelovanju 6 ECTS
Materijali tečaja:Pregled i sažetak dijelova teorije / korisničkih priručnika korištenog hardvera / softvera
Prednost:Praksa tehnologije stvarnih događaja

Lokacije

Uskoro ćete pronaći više informacija o rasporedima, uputama i trenerima. Ne ustručavajte se kontaktirati nas u slučaju da su vam potrebne detaljne informacije:
office@akademie-media.com

Dolazak

Prijavi se

Ovdje se možete registrirati bez rizika.

Nakon podnošenja registracije dobit ćete automatsku potvrdu (ako je vaša adresa e-pošte točna).Naši zaposlenici zatim provjeravaju dostupnost mjesta tečaja.
Nema rizika: nema zahtjeva zbog slučajnih registracija ili komplikacija zbog „skrivenih sporazuma“. To jamči Akademija Media.

Odaberite željeni tečaj

Vaši podaci

Sve forme su moguće: npr.: 21.04.1978 ili 21. travnja 1978. / Ovi podaci neće biti objavljeni niti proslijeđeni dalje. Koriste se samo kao orijentacija za naše trenere. Nakon početka tečaja, ovi podaci bit će izbrisani. (Nećete biti uznemiravani nikakvim rođendanskim čestitkama itd.)
Nadležnosti zanimanja se stavljaju ispred ili iza imena. Primjer: Dr. Mustermann, - ili Musterman MA itd. (Vaš odabrani način pisanja bit će prisutan isključivo na certifikatu)

Adresa računa

Ako nije dostupan OIL broj ili ga još ne znate, jednostavno napišite: "nema" ili "bit će dostavljen naknadno" u polju "Posebne napomene".

Zatraženo djelomično plaćanje

Moguća je beskamatna obročna otplata do završetka tečaja.

Konkretne primjedbe

Ovime prihvaćate naše Opće uvjete i odredbe

Tags: Radionica event tehničara u Zagrebu; Event technology tečaj Zagreb; Event technology tečaj Zagreb; Naučite event tehnologiju u Zagrebu