Radionica analognog dizajna zvuka Zagreb (ASD) od 22.02.2025

Radionica analognog dizajna zvuka Zagreb. Naučite dizajnirati zvuk pomoću analognih sintisajzera u Akademije Media u Zagreb.

Prijavi se

Pregled

Činjenice

Razdoblje tečaja: 4 subote od 22.02.2025raspored u koordinaciji sa sudionicima
Lokacija tečaja:Zagrebpočetni plan
Troškovi:790.- Eura (moguće djelomično plaćanje)Pogledajte obavijest o trošku. Ovaj tečaj ispunjava uvjete.Kliknite ovdje za više informacija o financiranju.
Sati / oblik:32 jedinice1x tjedno subotom od po 8 sati
Sudionici:4 - maksimalno 8 polaznika Preporučuje se osnovno tehničko znanje, tečaj EMP glazbenog producenta

Cilj naše Radionice analognog dizajna zvuka u Zagrebu je steći uvid u svijet dizajna zvuka uz pomoć analogne sinteze zvuka. Posebno je u prvom planu primjena analognih generatora zvuka i ciljana manipulacija njihovim generiranim zvukovima.
Bilo da se radi o iskrivljenom bass-line-u, pumpajućem sintisajzerskom tepihu ili sintetičkom vjetru; za svaku aplikaciju postoje sintisajzeri koji su prikladniji od drugih, a i ovdje bi ova radionica trebala pomoći u pregledu trenutne ponude.
Duga istraživanja na Internetu povremeno mogu suziti potragu za pravim generatorom zvuka, modulom ili efektom, ali vjerojatno nikada ništa neće moći zamijeniti praktično iskustvo i klasično “isprobavanje”. Iz tog razloga, na licu mjesta bit će mnogo instrumenata i efekata na kojima možete isprobati stvaranje željenog zvučnog efekta, manipulirati njime ili podići vlastitu produkciju na višu razinu.

Sadržaj

U početku se bavimo teorijom i pojavom sintisajzera “Boom”. Raspravlja o oscilatorima i filterima i objašnjava što su LFO-i i omotnice, što možete učiniti s njima i kako se nositi s njima. Osim toga, naučite programirati brojne “tipične” zvukove, tako da možete izravno implementirati pojedinačne korake. Osnova za vlastiti dizajn zvuka.
U dizajnu zvuka naučite koristiti mnoge analogne i digitalne efekte kako biste zvukove učinili zanimljivijima i posebnijima. Mnogi se zvukovi mogu stvoriti samo uz pomoć drugih efekata. Budući da se struktura i funkcioniranje pojedinih elemenata u sintesajzeru mogu činitipomalo složenim i zbunjujućim, blokovi teorije uvijek su paralelno popraćeni praktičnim primjerima kako bi se postigli najbolji mogući rezultati učenja bez gubitka radosti – ili niti.

Plan tečaja

1. tjedan Modul 1Vrijeme Sati
Tjedan 1introdukcija, izgradnja syntha, praksa 10:00-18:001x8h
2. tjedan Modul 2
Tjedan 2kreiranje zvukova , Žanr analiza, Beat-ovi 10:00-18:001x8h
3. tjedan Modul 3
Tjedan 3pedovi, dronovi, atmos i potencijalni klijenti, vremenski efekti10:00-18:001x8h
4. tjedan Modul 4
Tjedan 4Eurorack, prošireni dizajn zvuka 10:00-18:001x8h

Vaše beneficije

Nevjerojatna svestranost sinteze zvuka i manipulacije zvukom sa sobom nosi širok raspon primjena i stoga se korist ne može generalizirati ili sažeti u nekoliko primjera.
To jednostavno ovisi o tome što želite “učiniti” s dizajnom zvuka i upotrebom sinteze zvuka i koji je cilj koji treba imati na umu.
Međutim, svi se vjerojatno slažu da ne možete izbjeći potrebna osnovna znanja i puno prakse, bilo da se radi o udahnuti više života vlastitim glazbenim produkcijama, pronaći pravi sintisajzer za sebe ili bend ili “samo” postaviti svemirske brodove, robote ili atmosferu glazbi u video traci.
Sve to možete vidjeti i doživjeti u našoj radionici analognog dizajna zvuka.

Zašto učiti dizajn zvuka u Akademije Media?

Zahtjevi:Osnovno znanje o toninženjeringu. Akademija za medijsko inženjerstvo ili diplomu glazbenog producenta
Treneri:Iskusni inženjeri zvuka i producenti s dugogodišnjim iskustvom i odgovarajućim referencama
Diploma:Potvrda o sudjelovanju. 6 ECTS
Materijali tečaja:Skripte su osigurane. T.w. Priručnici
Prednost:EDU popusti na razne DAW-ove, sekvencere, dodatke

Lokacije

Uskoro ćete pronaći više informacija o rasporedima, uputama i trenerima. Ne ustručavajte se kontaktirati nas u slučaju da su vam potrebne detaljne informacije:
office@akademie-media.com

Dolazak

Prijavi se

Ovdje se možete registrirati bez rizika.

Nakon podnošenja registracije dobit ćete automatsku potvrdu (ako je vaša adresa e-pošte točna).Naši zaposlenici zatim provjeravaju dostupnost mjesta tečaja.
Nema rizika: nema zahtjeva zbog slučajnih registracija ili komplikacija zbog „skrivenih sporazuma“. To jamči Akademija Media.

Odaberite željeni tečaj

Vaši podaci

Sve forme su moguće: npr.: 21.04.1978 ili 21. travnja 1978. / Ovi podaci neće biti objavljeni niti proslijeđeni dalje. Koriste se samo kao orijentacija za naše trenere. Nakon početka tečaja, ovi podaci bit će izbrisani. (Nećete biti uznemiravani nikakvim rođendanskim čestitkama itd.)
Nadležnosti zanimanja se stavljaju ispred ili iza imena. Primjer: Dr. Mustermann, - ili Musterman MA itd. (Vaš odabrani način pisanja bit će prisutan isključivo na certifikatu)

Adresa računa

Ako nije dostupan OIL broj ili ga još ne znate, jednostavno napišite: "nema" ili "bit će dostavljen naknadno" u polju "Posebne napomene".

Zatraženo djelomično plaćanje

Moguća je beskamatna obročna otplata do završetka tečaja.

Konkretne primjedbe

Ovime prihvaćate naše Opće uvjete i odredbe

Tags: Radionica analognog dizajna zvuka Zagreb;