Opći uvjeti poslovanja tvrtke Akademij Media (EXP Consult d.o.o.) primjenjuju se:

Uvjeti plaćanja

Sljedeći dogovor sklapaju sudionici i organizator Akademija Media (EXP Consult d.o.o.)

*Nakon toga, muškarci i žene su jednako važni. (Status: 18.02.2021)

Higijenska pravila tijekom pandemije korone
Tijekom razdoblja tečaja sudionici se obvezuju pridržavati se zakonskih propisa, kao i propisa i koncepta prevencije Akademija Media za zaštitu od zaraze.

Depozit
Nakon registracije, sudionik će primiti zahtjev za uplatu pologa. Ova mjera je potrebna kako se mjesta na tečaju ne bi blokirala.

Tek nakon završetka uplate iznosa pologa, mjesto tečaja bit će rezervirano za sudionika. Ako polog nije uplaćen u roku od 10 dana, mjesto tečaja može se proslijediti drugim sudionicima na listi čekanja. Ako postoje razlozi zbog kojih se polog ne može izvršiti na vrijeme (odmor, promjena banke itd.). Molimo vas da nas pravovremeno obavijestite.

Poništenje:
Bez naknade za otkazivanje: Otkazivanje učešća održava se 71 dan (i ranije) prije početka tečaja.
80.‐ Naknada za otkazivanje: Otkazivanje učešća održava se 57 – 70 dana prije početka tečaja
180.‐ Naknada za otkazivanje: Otkazivanje učešća održava se 29 – 57 dana prije početka tečaja
Puna cijena tečaja: ako je dio otkazan 1 – 28 dana prije početka tečaja ili uopće ne (To vrijedi po tečaju – čak i za kolektivne rezervacije)

Naknada za otkazivanje se ne plaća:
U slučaju tragične nesreće, smrti i više sile, kao i ako se može dokazati da organizator ima teške nedostatke u izvršenju i održavanju tečaja. U to ne ulazi: Odgovarajuća izmjena plana tečaja. Promjena trenera čak i bez opravdanja. Promjena lokacije seminara unutar dogovorenog grada/regije.

Ispunjenje usluge:
S početkom tečaja, smatra se da je izvedba Akademija Media ispunjena. Usluga prema ugovoru
uključuje pristup materijalima za tečaj i dodjelu mjesta tečaja u učionicama. Usluga se smatra ispunjenom, bez obzira na to koristi li sudionik svoje mjesto tečaja u jedinicama za pohađanje ili ne. Povrat neiskorištenih vremena tečaja ne može se odobriti.

Vraćanje:
Popunjeni polog / predujam nakon dodjele posljednjeg mjesta tečaja (tako da zainteresirana strana ne može biti primljena) naravno, bit će vraćen u cijelosti.
Isto vrijedi i u slučaju da Akademija Media otkaže tečaj. (Opet, polog i naknada za tečaj bit će u potpunosti vraćeni u roku od 14 dana bez odbitaka).

Povlačenje nakon sklapanja ugovora:
Potrošač se može povući iz svoje obvezujuće izjave (fakturiranja) u roku od 14 dana bez navođenja razloga.

Istup za vrijeme tečaja:
Trošak tečaja se obračunava u cijelosti. Postoji mogućnost propuštene satove nadoknaditi u nadolazećem tečaju. Ako se polaznik odriče tog odobrenja onda ponuda propada. Plaćanje odobrenja u gotovinskom obliku nije moguće.

Razlozi isključenja sudionika:
Isključenje sudionika bez povrata novca daje se ako sudionik tijekom nastavnih jedinica pokaže sljedeća ponašanja: zlouporaba droga, zlouporaba alkohola, vandalizam, spolno uznemiravanje, diskriminatorno ili neprimjereno ponašanje prema drugim sudionicima, trenerima ili drugim
sudionicima, druga kaznena djela, ponovljeni nekažnjeni nastup na nastavnim i praktičnim jedinicama, pronevjera posuđene opreme, namjerno oštećenje učionice i studijskih objekata. To uključuje i oštećenje elektroničkih podataka brisanjem ili instalacijom zlonamjernog softvera.

Prava korištenja:
Mediji (audio, slikovni ili video) koje pruža Akademija Media ili ovlašteni trener, kao i zvučne, slikovne ili video snimke snimljene tijekom tečaja, koriste se isključivo u svrhu obuke.

Sudionici ne smiju snimati ove snimke bez izričitog dopuštenja:
-komercijalno iskorištavanje
– Objavljivanje
– Nemojte ga učiniti dostupnim trećim stranama
Nadalje, iskorištavanje ili objavljivanje obrade tih medija moguće je samo uz izričito dopuštenje
Akademija Media i nositelja autorskih prava.

Odgovornost
Sudionik je u potpunosti odgovoran za štete nastale nemarnim radom rabljene opreme i objekata za seminare. Sudionik ovime potvrđuje da on sam ili putem svog osiguranja od odgovornosti ili zakonskog skrbnika može podmiriti zahtjeve organizatora za naknadu štete. Naravno, to vrijedi i za oštećenje ili gubitak opreme za iznajmljivanje tijekom tečaja.

Za osobe mlađe od 18 godina roditelji su u potpunosti odgovorni. Za štetu nastalu sudionikom kroz ostvarivanje nastavnih ili praktičnih jedinica (rizik od ozljede u mjeri u kojoj je to moguće) organizator je odgovoran samo putem osiguranja od odgovornosti ako je ove aktivnosti koje dovode do štete preporučio odmah unaprijed službeni trener.
O svim kaznenim djelima, osim kaznene prirode, raspravlja se u prvom koraku s organizatorom i sudionikom, a zatim se odlučuje. Primjenjuju se samo odluke organizatora, a ne trenera i instruktora tečaja.
Izmjene i dopune ovog ugovora valjane su ako ih potvrde u pisanom obliku obje ugovorne strane.

Ništa u ovom Ugovoru ne smije se tumačiti ili tumačiti tako da se približi sklapanju ugovora o pružanju usluga. Primjenjuje se klauzula o ozbiljnosti.
Ovaj sporazum je nasljeđen svim osobama i subjektima koji drže ili naplaćuju odgovarajući tečaj.
Priručnik za kvalitetu medija Akademije dio je ovih GTC-a.

Web podrška: Media Fabrik

Mjesto nadležnosti je Zagreb